Welcome to our online store!
Nelpon Kita Kapan wae ing+86 18057473319

Produk Fitur

produk anyar

  • Take an advantage step forward
    22 Sep, 20

    Njupuk kauntungan langkah maju

    LOHAS dikenal kanthi macem-macem produk promosi sing murah banget.Apa sampeyan butuh bantuan babagan produk promosi sing bakal dadi bisnis sampeyan?Sampeyan wis teka menyang Panggonan tengen.Dheweke...
    liyane...
  • PRINTING PROCESS
    22 Sep, 20

    PROSES PRINTING

    Screen Printing Heat Tranfer Printing Digital Printing Nalika kita nyithak tas kita nggunakake cara printing beda gumantung saka macem-macem faktor jinis tas, jumlah tas, lan werna printing ...
    liyane...
  • What’s New Anti Theft Backpack
    21 Sep,20

    Apa Anyar Anti Maling Ransel

    Ransel Laptop Travel, Ransel Sekolah Sekolah dengan Port Pengisian USB ...
    liyane...
  • 2
    Spesialisasi nggawe tas luwih saka 10 taun, pabrikan profesional sing berpengalaman lan Tim R&D siap kerja kanggo pesenan OEM / ODM sampeyan
  • 30c0029a
    Respon cepet ing 24 jam, nawakake solusi costomizing kanggo bisnis miturut syarat, layanan siji-mandeg saka desain kanggo R&D, produksi kanggo pangiriman
  • 49b75a42
    Sampel kasedhiya kanggo nggunakake tes lan sertifikasi, pesenan cilik bisa ditampa, produk sing kalebu macem-macem kategori, kualitas produksi sing ketat

Yen sampeyan duwe pitakon babagan kutipan utawa kerjasama, hubungi email joy@nb-lohas.com utawa gunakake formulir pitakon ing ngisor iki.Wakil sales kita bakal ngubungi sampeyan sajrone 24 jam.Matur nuwun kanggo kapentingan ing produk kita.